Kapur? Flokët? Çmimi?

Kapur? flokët? çmimi?, në varësi të materialit të përdorur, trashësisë së fletës, llojit të veshjes, prodhuesit dhe disa faktorëve të tjerë. Ai ndryshon sipas faktorëve. viti 2024? Për të dhënë informacion të përgjithshëm të çmimeve për:

Pa TVSH:

 • Fletë trapezoidale e galvanizuar: 40 TL/m² – 70 TL/m²
 • Djaloshi? fletë trapezoidale: 50 TL/m² – 80 TL/m²
 • Fletë trapezoidale prej çeliku inox: 100 TL/m² – 150 TL/m²

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Çeliku, alumini ose bakri
 • Trashësia e flokëve: 0,40mm – 1,20mm
 • Lloji i veshjes: Fletë trapezoidale, fletë e valëzuar, herpes
 • Ngjyrë: Opsione të ndryshme ngjyrash janë në dispozicion
 • Jetëgjatësia: Mund të zgjasë deri në 50 vjet nëse instalohet saktë
 • Mirëmbajtja: Mirëmbahet duke pastruar dhe lyer rregullisht. eshte e thjeshte

Kapur? flokët? Çfarë duhet të kihet parasysh gjatë zgjedhjes? Çështjet janë:

 • Qëllimi i përdorimit: Kapur? materiale të ndryshme si rimeso, mbulesë muri ose mur anësor. mund të përdoret për qëllime të tjera.
 • Kushtet klimatike: Rezistent ndaj kushteve të motit si shiu, bora, stuhia. te behesh? duhet.
 • Estetike: Duhet të jetë në përputhje me pamjen e përgjithshme të çatisë. duhet.
 • Buxheti: Duhet të vendoset një ekuilibër midis çmimit dhe performancës.
Kapur? Çmimi i veshjes?
Kapur? Çmimi i veshjes?
27-200 fletë trapezoidale – çati? mbulim?

 

27-200 cmimet e fletes trapezoidale?
Çati çeliku e galvanizuar 0,40 mm? pesha??? Sa shumë?
Çati çeliku e galvanizuar 0,40 mm? pesha??? Sa shumë?
plas? flokët? çmimet?
plas? flokët? çmimet?

Kapur? Flokët? Lista e çmimeve M2 (maj 2024)

Çmimet mund të ndryshojnë në varësi të llojit të fletës, trashësisë dhe markës. Ju lutemi na kontaktoni për çmimet aktuale.

Fletë e galvanizuar:

 • 0,50 mm: 40 TL/m² – 60 TL/m²
 • 0,60 mm: 50 TL/m² – 70 TL/m²
 • 0,70 mm: 60 TL/m² – 80 TL/m²
 • 0,80 mm: 70 TL/m² – 90 TL/m²

Djaloshi? Flokët:

 • 0,50 mm: 55 TL/m² – 75 TL/m²
 • 0,60 mm: 65 TL/m² – 85 TL/m²
 • 0,70 mm: 75 TL/m² – 95 TL/m²
 • 0,80 mm: 85 TL/m² – 105 TL/m²

Fletë trapezoidale:

 • 0,50 mm: 35 TL/m² – 55 TL/m²
 • 0,60 mm: 45 TL/m² – 65 TL/m²
 • 0,70 mm: 55 TL/m² – 75 TL/m²
 • 0,80 mm: 65 TL/m² – 85 TL/m²

Gjërat për t'u kushtuar vëmendje:

 • Çmimet janë për metër katror.
 • Çmimet nuk përfshijnë TVSH.
 • Çmimet, kostot e dërgesës? dhe mund të mos përfshijë tarifa të tjera shtesë.
 • ndryshe? Fletët janë gjithashtu të disponueshme në ngjyra dhe modele.
 • Çmimet, porosia? Mund të ndryshojë në varësi të shumës dhe mënyrës së pagesës.
 • Është vetëm për qëllime informative. Eshte esenciale.

Kapur? Flokët? ndërtimi?

Kapur? flokët? çmimi?, llamarina te zinkuara te perdorura ne konstruksion kulmi te ndryshme pesha e veshjes Dhe tek veshjet e zinkut Ai ndahet në grupe të ndryshme të cilësisë sipas cilësisë. Cilësitë e fletës së galvanizuar më të përdorura janë:

1. Fletë Z275 e galvanizuar:

 • Pesha e veshjes: 275 g/m²
 • Galvanizuar: 80 mikron
 • Fushat e përdorimit: Çati në ndërtesa banimi dhe industriale veshje, veshje muresh, mur anësor dhe qëllime të tjera të përgjithshme. përdor

2. Fletë Z350 e galvanizuar:

 • Pesha e veshjes: 350 g/m²
 • Galvanizuar: 100 mikron
 • Fushat e përdorimit: Çati në ndërtesa të ekspozuara ndaj mjediseve më korrozive. veshje, veshje muresh, mur anësor dhe qëllime të tjera të përgjithshme. përdor

3. Fletë Z450 e galvanizuar:

 • Pesha e veshjes: 450 g/m²
 • Galvanizuar: 120 mikron
 • Fushat e përdorimit: Çati në ndërtesa të ekspozuara ndaj mjediseve shumë korrozive. veshje, veshje muresh, mur anësor dhe qëllime të tjera të përgjithshme. përdor

4. Fleta Galvalume:

 • Mbulimi: Aliazh alumini dhe zinku
 • Fushat e përdorimit: Dhe ç'farë? I përshtatshëm si për rimeso ashtu edhe për veshjen e mureve. Sidomos buzë detit? Ka një jetë të gjatë në mjedise gërryese si p.sh

Kapur? flokët? Çfarë duhet të kihet parasysh gjatë zgjedhjes? Çështjet janë:

 • Qëllimi i përdorimit: Kapur? materiale të ndryshme si rimeso, mbulesë muri ose mur anësor. mund të përdoret për qëllime të tjera.
 • Kushtet klimatike: Rezistent ndaj kushteve të motit si shiu, bora, stuhia. te behesh? duhet.
 • Buxheti: Duhet të vendoset një ekuilibër midis çmimit dhe performancës.

Çati çeliku? Llogaritja e peshës

Çati çeliku? pesha varet nga një sërë faktorësh. Ai ndryshon në. Këta faktorë janë:

 • Lloji i fletës së çelikut: Galvanizuar, lyer? ose çati të ndryshme të bëra nga fletë çeliku inox. Ka pesha.
 • Trashësia e flokëve: Trashësia e flokëve??? Me rritjen e tij, rritet edhe pesha.
 • Lloji i veshjes: Lloje të ndryshme si fleta trapezoidale, fletë e valëzuar apo zoster? pesha e formave të veshjes? eshte ndryshe.
 • Kapur? zona?: Madhësia e çatisë është pesha. efekte të drejtpërdrejta.

Çatia prej çeliku në përgjithësi? pesha e veshjes:

 • Fletë trapezoidale e galvanizuar: 4 – 8 kg/m²
 • Djaloshi? fletë trapezoidale: 4,5 – 9 kg/m²
 • Fletë trapezoidale prej çeliku inox: 7 – 11 kg/m²

Çati çeliku? pesha??rl??? llogaritja:

Çati çeliku? pesha? Ju mund të përdorni formulën e mëposhtme për të llogaritur:

Pesha (kg) = Kulmi? Zona? (m²) x Dendësia e fletës (kg/m³) x Trashësia e fletës??? (mm)

Dendësia e fletës (kg/m³):

 • Fletë e galvanizuar: 7.85 kg/m³
 • Djaloshi? Fleta: 7.85 kg/m³
 • Fletë inox: 8,0 kg/m³

Shembull:

Ka një sipërfaqe prej 100 m² dhe është prej llamarine trapezoidale të galvanizuar me trashësi 0,50 mm. një çati?n?n??rl?n? Le të llogarisim.

Pesha (kg) = 100 m² x 7,85 kg/m³ x 0,50 mm = 392,5 kg

Kapur? flokët? çmimi?, pjatë, pjatë, peshë, llogaritje, peshat, i zinkuar, i valëzuar, metal, hekur, çelik, 3 metra, 6 metra, 3mt, 6mt, dora e dytë, fletë, metër, metër katror, modele, ngjyra, trapezoid, matje, përmasa, 1 metër, stanbul, ankara, bursa, mjaltë ?kesir, antalia, izmir, old?şehir, kutahya, denizli