Bobina e fletës së çelikut LINJË E PRERJES NË Gjatesi

Me linjën tonë të prerë në gjatësi të fletës së rrotullës, ne mund të presim në çdo gjatësi që dëshironi. Nga 1500 mm deri në 2500 mm gjerësi,
Mund të presim gjatësi nga 3000 mm në 15000 mm.

?LE???M

PERmasa SPECIALE PËR PROJEKTIN TUAJ

Fletët tona të mbështjelljes me madhësi standarde? Nuk e shkurtoj gjatësinë e dëshiruar? Ne mund të presim ashtu siç dëshironi me prerje me lazer, prerje plazma dhe prerje me oksigjen.

?LE???M

B?Z? THIRRJE